0722 331 465

Cercetarea competitivă de cuvinte cheie este o parte crucială a oricărei strategii SEO. Este extrem de important să înțelegeți pentru ce se clasează concurenții dvs., astfel încât să puteți identifica cele mai relevante cuvinte cheie din nișa sau industria dvs.

Dar înainte de a începe căutarea de a găsi cuvinte cheie noi, trebuie să știți exact cine sunt cu adevărat concurenții tăi. Poate credeți că vă cunoașteți concurenții din rezultatele căutării, dar la o inspecție mai atentă, aceștia pot fi diferiți. Aflarea care site-uri apar cel mai des alături de ale dvs. vă poate oferi o perspectivă fantastică asupra persoanelor cu care concurați pentru cuvinte cheie valoroase.

Instrumentele de cercetare competitivă ale Moz Pro vă permit să aflați exact cine sunt concurenții dvs., pentru ce cuvinte cheie se clasează și care este conținutul lor cu cele mai bune performanțe. Apoi puteți utiliza aceste informații pentru a crea conținut de înaltă calitate care poate concura cu ceea ce au publicat concurenții dvs. și să vă aducă mai mult trafic pe site-ul dvs.

Identificați-vă adevărații concurenți 

Găsiți cuvintele cheie de top concurent 

Găsiți cuvinte cheie importante de îmbunătățit 

Identificați conținutul de top al concurenților, adresele URL și cuvintele cheie

sursa:moz.com