0722 331 465

Pentru a promova adecvat un magazin online prin PPC (pay-per-click), urmați acești pași:

 1. Identificați cuvintele cheie relevante pentru produsele sau serviciile pe care le oferiți.
 2. Creați campanii de reclame PPC pe platforme precum Google Ads si/sau Facebook Ads / Instagram Ads.
 3. Alegeți strategii de licitare și bugete care să vă permită să obțineți o rată de conversie corespunzătoare și să maximizați profitul.
 4. Realizați o analiză continuă a datelor campaniei și adaptați-o în consecință, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Este important să aveți în vedere și alte aspecte ale marketingului online, cum ar fi optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul pe rețelele sociale și email marketingul, pentru a vă asigura că obțineți un efect maxim din eforturile de marketing.

Promovarea prin Google Ads implică crearea de campanii publicitare plătite pe Google, care apar în rezultatele căutării Google sau pe site-urile partenere din rețeaua Google.

Pentru a promova eficient prin Google Ads, urmați acești pași:

 1. Identificați obiectivele de marketing și definiți publicul țintă.
 2. Realizați o cercetare cu privire la cuvintele cheie relevante și creează o listă de cuvinte cheie.
 3. Realizați o campanie de reclame Google Ads, alegeți opțiunile de licitare și bugetul corespunzător.
 4. Scrieți reclame eficiente, care să atragă atenția utilizatorilor și să îi încurajeze să facă clic pe reclama dvs.
 5. Monitorizați și optimizați campaniile, inclusiv modificarea cuvintelor cheie și a strategiilor de licitare, pentru a maximiza eficacitatea campaniilor.

Este important să aveți o înțelegere profundă a comportamentului utilizatorilor și a modului în care aceștia caută produsele sau serviciile dvs. pentru a putea adapta campaniile la nevoile lor specifice. De asemenea, este important să urmăriți metricile cheie și să adaptați campaniile în funcție de rezultate pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele de marketing.

Promovarea dinamică prin Google Shopping este o modalitate eficientă de a promova produsele dvs. în Google Shopping. Această metodă implică crearea unor anunțuri care sunt generate automat de către Google, pe baza conținutului site-ului dvs. web.

Pentru a promova eficient prin Google Shopping, urmați acești pași:

 1. Înregistrați-vă pentru Google Merchant Center și creați un flux de date care să includă informații despre produsele dvs. si importati produsele printr-un feed de produse.
 2. Configurați campania de promovare dinamică în Google Ads, selectând obiectivele de marketing și definiți publicul țintă.
 3. Personalizați anunțurile prin includerea de informații suplimentare despre produse, cum ar fi prețuri, imaginea produsului, descriere și recenzii.
 4. Realizați o analiză continuă a performanței campaniei, monitorizând metricile cheie, cum ar fi ratele de conversie și costurile per clic.
 5. Adaptați campaniile în funcție de rezultate, optimizând cuvintele cheie și strategiile de licitare, pentru a maximiza eficacitatea campaniilor.

Este important să vă asigurați că datele despre produsele dvs. sunt exacte și actualizate, iar imaginile sunt de înaltă calitate. De asemenea, este important să optimizați site-ul web pentru conversii și să urmăriți experiența utilizatorilor, pentru a asigura că aceștia sunt încurajați să cumpere produsele dvs.

Promovarea prin campanii de căutare în Google Ads implică plasarea de anunțuri text care apar în rezultatele căutării Google, atunci când utilizatorii caută cuvinte cheie relevante pentru produsele sau serviciile dvs.

Pentru a promova eficient prin campanii de căutare în Google Ads, urmați acești pași:

 1. Identificați obiectivele de marketing și definiți publicul țintă.
 2. Creați o listă de cuvinte cheie relevante pentru produsele sau serviciile dvs.
 3. Configurați campania de căutare în Google Ads, alegând opțiunile de licitare și bugetul corespunzător.
 4. Scrieți anunțuri atractive, care să atragă atenția utilizatorilor și să îi încurajeze să facă clic pe reclama dvs.
 5. Monitorizați și optimizați campaniile, ajustând cuvintele cheie și strategiile de licitare, pentru a maximiza eficacitatea campaniilor.

Este important să creați anunțuri relevante, care să includă cuvintele cheie relevante și să fie personalizate la publicul țintă. De asemenea, trebuie să monitorizați metricile cheie, cum ar fi costul pe clic și rata de conversie și să adaptați campaniile în funcție de performanță pentru a maximiza eficacitatea campaniilor.