0722 331 465

Promovare prin Instagram Ads

Dac─â detine╚Ťi o afacere mic─â sau vinde╚Ťi lucruri online, ╚Öti╚Ťi c─â marketingul digital ╚Öi publicitatea ├«n re╚Ťelele sociale pot juca un rol esen╚Ťial ├«n cre╚Öterea ╚Öi succesul dvs. Este o modalitate excelent─â de a cre╚Öte gradul de cunoa╚Ötere a m─ârcii, de a ob╚Ťine clien╚Ťi noi, de a anun╚Ťa produse noi ╚Öi, cel mai important, de a genera venituri. Dar, av├ónd at├ótea op╚Ťiuni disponibile, poate fi dificil pentru ├«ntreprinderile mici s─â decid─â unde s─â fac─â publicitate ╚Öi cum s─â intre ├«n leg─âtur─â cu un public care va fi interesat de produsul dvs.

Instrumentele noastre puternice de marketing fac leg─âtura cu clien╚Ťii dvs. ╚Öi cu oameni ca ace╚Ötia u╚Öor ╚Öi accesibil pe platforma Instagram, fie cu imagini sau videoclipuri, pentru a stabili bugetul ╚Öi programarea eficient─â, astfel ├«nc├ót s─â ave╚Ťi ├«ncredere c─â v─â cheltui╚Ťi bugetul publicitar cu ├«n╚Ťelepciune ╚Öi ajung├ónd la persoanele potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit.

Avantajele reclamei pe Instagram
Instagram este o aplica╚Ťie mobil─â de partajare a fotografiilor care ofer─â o oportunitate unic─â de a ajunge la un public, de a prezenta produse ╚Öi de a construi rela╚Ťii ├«ntr-un mod creativ, vizual. Este ideal pentru campaniile de con╚Ötientizare a m─ârcii ╚Öi complementul perfect pentru campaniile cu r─âspuns direct, bazate pe conversii, pe canale precum Google, Facebook sau e-mail.

Cu 700 de milioane de utilizatori din ├«ntreaga lume (dintre care 50% urm─âresc o afacere), rate de implicare pe postare mai mari dec├ót alte platforme sociale ╚Öi o valoare medie a comenzii mai mare dec├ót Facebook, Instagram este adesea platforma de baz─â pentru marketerii care caut─â o nou─â modalitate pentru a-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi imaginea de marc─â sau de produs.

Instagram ofer─â acelea╚Öi instrumente de direc╚Ťionare puternice care sunt disponibile ├«n Facebook, ceea ce ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi profita de datele demografice ╚Öi comportamentale ale Facebook ╚Öi de op╚Ťiunile de direc╚Ťionare pentru a v─â extinde acoperirea ╚Öi a intra ├«n leg─âtur─â cu un public personalizat, ╚Ťinz├ónd oamenii pe baza intereselor, cuvintelor cheie sau asem─ân─ârii acestora pentru publicul dvs. principal existent. ╚śi, spre deosebire de post─ârile organice pe Instagram, reclamele permit adrese URL pe care se poate da clic, astfel ├«nc├ót oamenii s─â poat─â face clic cu u╚Öurin╚Ť─â pentru a v─â vizita formularul de ├«nscriere la lista de coresponden╚Ť─â, site-ul web sau magazinul online.

Costurile pentru realizarea si administrare unei campanii Google Ads pornesc de la (pentru un site/magazin online cu buget redus si numar mic de categorii/pagini) :

1. Realizare campanie promovare Instagram Ads –┬á200 euro + TVA┬áse plateste o singura data┬á(anticipat) si consta in:
– Realizare Campanie PPC Instagram Ads (Anunturi, Remarketing, Dinamic) ;
– Creare/Setare cont Instagram Ads / Business ;
– Conectare Conturi Facebook si Instagram ;
– Verificare Coduri de urmarire Facebook Pixel;
– Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite;

2. Administrare lunara campanie Instagram Ads –┬á150 euro + TVA┬áse plateste lunar┬á(prima luna anticipat apoi incepand cu a 2-a luna se plateste la sfarsitul fiecarei luni de colaborare) si consta in:
– Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze;
– Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice;
– Urmarire competitie si obiective propuse;
– Analiza Facebook si Google Analytics;
– Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite;

Descopera un pachet de promovare complet Instagram Ads, Facebook Ads si Google Ads

Promovare prin Instagram Ads, Publicitate online Instagram