0722 331 465

Promovare Facebook Ads

Promovarea prin Facebook Ads (Meta Ads), aduce clientii mai aproape de pagina ta Social Media cat si de site-ul tau.

Facebook este rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori din lume, și cu cel mai mare grad de interactivitate. Daca nu ai o pagină de Facebook, vom realiza împreuna conceptul creativ, și îl vom implementa. Paginile de Facebook sunt un instrument eficient pe care companiile îl pot folosi pentru a interacționa cu cei ce le sunt deja clienți, dar pot atrage și noi consumatori prin prezentarea inteligentă a produselor și serviciilor pe care le oferă.

Pe Facebook clic-urile pot fi uşor transformate în fani, şi fanii în clienti fideli. Utilizați anunțurile de pe Facebook pentru a evidenția ofertele speciale. Publicitatea pe facebook poate fi utilizata pentru a atrage atenția la cele mai recente oferte ale dvs .

Utilizarea Facebook pentru publicitate vă poate ajuta să promovati o pagină, app, sau chiar un eveniment. Exercita toate opțiunile. În timp ce majoritatea canalelor de publicitate online vizează publicul dorit cu o precizie de 38%, Facebook îl vizează, în medie, cu 89%. Pe Facebook, plătești pentru ca reclama ta să ajungă numai la persoanele interesate de afacerea ta.

Facebook este cel mai mare generator de trafic către site-ul dvs. Cu ajutorul reclamelor Facebook se poate obține un randament incredibil.

În mare, Facebook Ads te ajută să ajungi la consumatorii şi potenţialii consumatori ai brandului tău, şi să îi aduci pe pagina brandului tau, să măreşti rata de engagement pentru postările pe care le faci, să generezi awareness sau să creşti vânzările.

Transformă vizualizările în clienți cu Facebook Ads!

Dorești să-ți propulsezi afacerea pe platforma social media cea mai populară? Descoperă avantajele Facebook Ads și atinge audiența ta țintă în mod eficient!

De ce să alegi Facebook Ads:
1️⃣ Audiență vastă: Ajunge la milioane de utilizatori activi pe Facebook și Instagram.
2️⃣ Segmentare precisă: Definește audiența ta în funcție de interese, demografie, comportament online și multe altele.
3️⃣ Formaturi variate: Folosește anunțuri foto, video, carusel sau slideshow pentru a atrage atenția și a transmite mesajul tău.
4️⃣ Măsurare și optimizare: Monitorizează rezultatele în timp real și ajustează campaniile pentru a obține performanțe maxime.

Cum te putem ajuta? Echipa noastră de experți în Facebook Ads este pregătită să creeze campanii personalizate, adaptate nevoilor tale și să optimizeze rezultatele pentru creșterea afacerii tale.

Costurile pentru realizarea si administrare unei campanii Facebook Ads (Meta Ads) pornesc de la (pentru un site/magazin online cu buget redus si numar mic de categorii/pagini) :

1. Realizare campanie promovare Facebook Ads(Meta Ads) / Instagram Ads – 275 euro + TVA se plateste o singura (anticipat) data si consta in:

– Realizare Campanie PPC Facebook(Meta Ads)/Instagram Ads (creare anunturi statice cat si dinamice din feed-uri de produse/date) ;

– Creare/Setare cont Facebook/Instagram Ads ;

– Creare Feeduri de produse, setare in platforma Facebook Bussines cataloage de produse

– Verificare Coduri de urmarire Facebook Pixel ;

– Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite;

2. Administrare lunara campanie Facebook(Meta Ads)/Instagram Ads – 175 euro + TVA se plateste lunar (prima luna anticipat apoi incepand cu a 2-a luna se plateste la sfarsitul fiecarei luni de colaborare) si consta in:

– Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze;

– Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice;

– Urmarire pozitionare/afisare anunt in Facebook/Instagram;

– Urmarire competitie;

– Analiza Google Analytics/Facebook Analytics;

– Analiza cont Facebook Ads(Meta Ads);

– Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite;

Descopera un pachet de promovare complet Facebook Ads, Instagram Ads si Google Ads

Promovare prin facebook Ads, Campanii Publicitate Facebook Ads