0722 331 465

Promovare prin TikTok Ads

Descoper─â magia cu Promovare prin TikTok Ads! Cu noi, transform─âm aten╚Ťia ├«n ac╚Ťiune ╚Öi privitorii ├«n clien╚Ťi entuzia╚Öti.

De ce TikTok Ads cu echipa noastr─â?

Creativitate nelimitat─â: Dezvolt─âm con╚Ťinut captivant ╚Öi autentic care se potrive╚Öte vibe-ului TikTok.

Segmentare precis─â: Ajungem la audien╚Ťa potrivit─â pentru brandul t─âu.

Analize ╚Öi optimizare: Monitoriz─âm performan╚Ťa ╚Öi ajust─âm strategiile pentru rezultate maxime.

În plus, oferim:

Consultan╚Ť─â personalizat─â: Te ghid─âm ├«n explorarea poten╚Ťialului TikTok Ads.

Transparen╚Ť─â total─â: Rapoarte detaliate pentru a urm─âri impactul fiec─ârui anun╚Ť.

De ce sa alegi o promovare PPC adecvata pe TikTok? Continutul media de pe TikTok apartine mai mult copiilor? Total gresit, iata cateva motive pentru care merita sa va promovati afacerea pe TikTok :

1. Pute╚Ťi ajunge la un public divers prin reclamele TikTok.
Nu este un secret pentru nimeni faptul c─â majoritatea creatorilor de con╚Ťinut de pe TikTok sunt GenZ, dar o concep╚Ťie gre╚Öit─â comun─â despre TikTok este c─â fiecare utilizator are v├órsta cuprins─â ├«ntre 16 ╚Öi 24 de ani. ├Än timp ce 41% dintre utilizatori se ├«ncadreaz─â ├«n acest interval de v├órst─â, aceasta ├«nseamn─â c─â 59%┬ádin platform─â este alc─âtuit─â din utilizatori din alte generatii.

2. TikTok este ușor și accesibil pentru a crea campanii grozave.
Multe m─ârci, ├«n special ├«ntreprinderile mici, nu cred c─â merit─â timpul ╚Öi banii pentru a face publicitate pe TikTok, consider├ónd c─â este prea dificil s─â creezi campanii, s─â creezi con╚Ťinut video autentic ╚Öi captivant ╚Öi s─â ╚Ťii eviden╚Ťa datelor altei platforme. ├Än realitate, nu este at├ót de greu s─â creezi o campanie TikTok ╚Öi exist─â multe alte resurse care te vor ajuta.

3. Formatele de anun╚Ťuri versatile ale TikTok faciliteaz─â implicarea.
Cu reclamele ├«n flux ale TikTok, dac─â sunt f─âcute corect, exist─â o probabilitate mare ca un utilizator s─â interac╚Ťioneze cu anun╚Ťul dvs. Exist─â diferite formate de anun╚Ťuri din care s─â alege╚Ťi atunci c├ónd face╚Ťi publicitate pe TikTok.

4. Reclamele TikTok m─âresc expunerea m─ârcii.
Influencerii nu sunt singurii care pot genera tendin╚Ťe o poti face si tu prin TikTok Ads. Oricine poate participa la tendin╚Ťe ╚Öi poate avea ocazia ca videoclipul lor s─â devin─â viral, inclusiv marca dvs.! Realizarea de anun╚Ťuri video care se bazeaz─â pe tendin╚Ťele zilnice cre╚Öte relevan╚Ťa ╚Öi probabilitatea lor de a fi afi╚Öate ├«n feedul cuiva, deoarece permite un ritm frecvent de con╚Ťinut, relevan╚Ť─â instantanee ╚Öi descoperire continu─â.

5. Face╚Ťi publicitate pentru consumatorii implica╚Ťi pe TikTok.
Concep╚Ťia gre╚Öit─â comun─â pentru mul╚Ťi este c─â TikTok este doar o alt─â aplica╚Ťie care ocup─â mai mult timp pe ecran. Avantajul acestei cre╚Öteri a timpului pe ecran este c─â utilizarea TikTok este pe o tendin╚Ť─â ascendent─â, ceea ce reprezint─â o oportunitate solid─â pentru agen╚Ťii de publicitate de a ajunge la un grup de consumatori implica╚Ťi.

6. Pute╚Ťi prezenta produsele ├«n mod autentic pe TikTok.
Ceva unic despre publicitatea pe TikTok este c─â este bazat─â pe autenticitate. ├Än compara╚Ťie cu Instagram, unde utilizatorii tind s─â-╚Öi arate cele mai bune in sine, TikTok ├«i ├«ncurajeaz─â pe utilizatori s─â fie autentici, permi╚Ť├óndu-le oamenilor s─â-╚Öi transmit─â stilul, via╚Ťa de zi cu zi, talentele, animalele de companie, pove╚Ötile ╚Öi crea╚Ťiile, av├ónd posibilitatea de a deveni virale. Compania dvs. are capacitatea de a cre╚Öte gradul de con╚Ötientizare ╚Öi de a v─â prezenta produsele ╚Öi serviciile utilizatorilor care nu au auzit niciodat─â de dvs.; ╚Öi cu mesajele potrivite, cre╚Öte╚Ťi ╚Öi implicarea.

7. Pute╚Ťi implementa marketing video mai eficient pe TikTok.
Acum a╚Ťi putea spune, nu pot s─â fac marketing video pe Facebook pe Instagram? Ei bine, r─âspunsul este da, dar deoarece mediul TikTok este exclusiv video, agen╚Ťii de publicitate au capacitatea de a se conecta cu utilizatorii prin utilizarea sunetului. Cu Facebook ╚Öi Instagram, agen╚Ťii de publicitate sunt de obicei limita╚Ťi la imagini statice sau videoclipuri scurte, iar utilizatorul obi╚Önuit este mai pu╚Ťin probabil s─â activeze sunetul atunci c├ónd vizioneaz─â o reclam─â pe aceste platforme. A╚Ö ├«ncuraja m─ârcile s─â foloseasc─â melodii sau sunete populare care sunt ├«n tendin╚Ťe pe TikTok, astfel ├«nc├ót anun╚Ťul s─â fie nativ pentru spectator.

8. TikTok este o modalitate excelent─â de a r─âm├óne ├«n fruntea curbei de marketing ├«n re╚Ťelele sociale
Realitatea este c─â TikTok doar va cre╚Öte mai mult de aici. Cu noi actualiz─âri ale site-ului lor, TikTok a preluat formele tradi╚Ťionale de social media ╚Öi a creat un nou val de creativitate ├«n r├óndul oamenilor de toate v├órstele.

Sper─âm c─â aceste motive au ajutat la dezmin╚Ťirea unora dintre miturile comune care ├«nconjoar─â aceast─â platform─â nou─â ╚Öi ├«n cre╚Ötere ╚Öi te-a ├«nc├óntat s─â ├«ncepi s─â-╚Ťi ar─â╚Ťi brandul ╚Öi s─â-╚Ťi cre╚Öti v├ónz─ârile prin publicitate pe TikTok!

Costuri Promovare TikTok Ads

1. Realizare campanie promovare TikTok Ads – 275 euro + TVA se plateste o singura data┬á(anticipat) si consta in:

– Realizare campanie PPC┬á Video (maxim 5) si Imagine pe TikTok;

– Verificare implementare TikTok Pixel ;

– Ajutor in creare si configurare cont TikTok Business ;

– Creare campanii dinamice pe TikTok;

2. Administrare lunara campanie TikTok Ads –┬á175 euro + TVA se plateste lunar┬á(prima luna anticipat apoi incepand cu a 2-a luna se plateste la sfarsitul fiecarei luni de colaborare) si consta in:

– Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare video, imagini;

– Schimbare/Modificare anunturi video, imagine, dinamice;

– Urmarire competitie;

– Analiza statistici vanzari, impresii TikTok;

– Schimbari/setari constante in vederea cresterii obiectivelor urmarite;

De asemenea poti alege un pachet personalizat de promovare online si prin Google , Facebook si Instagram Ads.

Promovare TikTok Ads, Publicitate prin TikTok Ads