0722 331 465

Creare site Web, Realizare site de prezentare

Aveti nevoie de crearea unui site web, unui site de prezentare sau doresti doar cateva pagini pentru a fi prezent in spatiu virtual? Noi va putem ajuta in alegerea domeniului, gazduirea site-ului si nu in ultimul rand realizarea site-ului cat si optimizarea SEO a lui.

Explorează o gamă variată de produse/servicii de cea mai înaltă calitate. Cu design intuitiv și o navigare ușoară, ne propunem să îți oferim o experiență online simplă și plăcută. Descoperă ofertele noastre exclusive și bucură-te de servicii de neegalat.

Daca doresti sa creezi un site mai putin costisitor, puteti alege una din platformele cele mai folosite WordPress, Joomla. Platforme ce va vor ajuta in viitor sa va modificati datele din site, poze, text, etc. fara a avea nevoie de cunostinte de programare sau apela la o alta persoana sau programator.

Putem sa-ti creeam un design personalizat pe una din aceste platforme, sa-l optimizam pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare (Google, Bing…etc.) si o navigare cat mai usoara pentru clientii tai.

Este indicat ca atunci cand te hotarasti sa realizezi un website de prezentare pentru compania ta sa intelegi foarte bine ca structura (SEO) corecta a paginilor din site, categoriilor, iti vor aduce o pozitie foarte buna in motoarele de cautare si totodata clienti.

Chiar daca doriti un site cu doar cateva pagini, unul din specialistii nostri SEO va vor crea o structura perfect adaptata pentru afacerea Dvs. cat si o structura usor indexabila de catre motoarele de cautare.

Sfaturi esențiale pentru realizarea unui site de prezentare

– Optează pentru un design simplu: Creează un design aerisit și ușor de navigat. Asigură-te că informația poate fi citită ușor și că utilizatorii au la îndemână modalități simple de contact.
– Alege fonturile potrivite: Folosește fonturi ușor de citit și potrivite pentru produsul sau serviciul oferit. Evită să folosești prea multe fonturi diferite.
– Alege atent paleta de culori a site-ului: Folosește aceeași paletă de culori ca și logo-ul tău. Tine cont de contrastul dintre culorile folosite și fundalul site-ului.
– Nu uita cui te adresezi: Atunci când scrii conținut pentru site, ține mereu cont de publicul țintă.
– Fii atent la detalii: Verifică dacă toate link-urile funcționează corect și dacă imaginile sunt optimizate pentru încărcare rapidă.
– Optimizează site-ul pentru dispozitivele mobile: Asigură-te că site-ul tău arată bine și pe telefoane mobile și tablete.
– Optimizează site-ul pentru motoarele de căutare: Utilizează cuvinte cheie relevante în conținutul tău și asigură-te că site-ul este bine indexat de motoarele de căutare.
– Întreține site-ul în mod activ: Actualizează conținutul periodic și verifică dacă totul funcționează corect.

Realizare site web de prezentare

– Design modern personalizat;
– Functionalitati dedicate afacerii tale;
– Structura SEO pagini, categorii pentru o indexare mai buna si rapida in motoarele de cautare;
– Suport tehnic in administrare si creare de pagini noi, inlocuire bannere cat si informatiile din toate paginile site-ului (suport 30 zile de la finalizarea site-ului);
– Rapiditate in executie (3-7 zile lucratoare);
– Garantie corectare eventualele erori/bug-uri (12 luni de la finalizare);

Costul aproximativ pentru un site de prezentare porneste de la 500 euro + TVA dar in functie de anumite  functionalitati si design, pretul poate creste.

Daca ai idee cum ai vrea sa arate site-ul tau contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata.

Daca esti interesat de un magazin online la cheie poti consulta pachetul nostru complet creare magazin online.

Site web, site de prezentare