0722 331 465

Content writing pentru site sau/si blog

Redactare de continut este cea mai grea si importanta operatie si destul de dificila pentru majoritatea administratorilor de platforme web , site-uri de prezentare, blog-uri, magazine online, advertoriale SEO.

Un continut de calitate bazat pe cerintele SEO actuale va ajuta foarte mult in propursarea site-ului pe prima pagina in Google.ro si de ce nu, pe prima pozitie.

Redactare de continut SEO pentru site/blog sau redactarea de advertoriale SEO in vederea promovarii SEO offline a site-lui Dvs. pe diferite platforme de stiri, bloguri…etc. trebuie facuta urmarind tehnicile SEO de actualitate cat si un continut de calitate si bine structurat care sa urmareasca cerintele Dvs.

Nu este usor sa obtii un continut de calitate si adecvat motoarelor de cautare pentru o indexare corecta si rapida, nu intotdeauna advertorialele scrise sunt pe placul tuturor dar noi ne straduim ca de fiecare data sa obtinem rezultatele cele mai bune pentru clientii nostri.

Din experientele noastre cel mai dificil lucru este sa scrii un continut pentru site-ul tau, un continut de calitate pentru cititori cat si pentru robotii motoarelor de cautare.

De ce sa nu va luati aceasta grija si sa ne-o pasati noua?

Costurile pentru redactarea unui advertoriale SEO sunt :

Pentru advertoriale SEO de 300 cuvinte – 15 euro + TVA
Pentru advertoriale SEO de 500 cuvinte – 25 euro + TVA