0722 331 465

Pachet complet Magazin Online B2B CS-Cart

Platforma CS-Cart B2B + B2C Ultimate  o platforma Business-to-Business si Business-to-Consumer Ultimate (numar nelimitat de magazin online) completa ce se poate integra perfect cu : sisteme de contabilitate, CRM, ERP și alte servicii. Cu API-ul flexibil al platformei, puteți construi un ecosistem de comerț electronic b2b si b2c care va funcționa perfect.

Acest pachet ecommerce contine :

1. Licenta cs-cart B2B + B2C Ultimate (licenta valabila pe viata cu posibilitatea de upgrade 12 Luni)
2. Instalare Platforma CS-Cart B2B + B2C Ultimate;
3. Configurare Platforma ecommerce CS-Cart (Curier Rapid, Plata Ramburs, Moneda, Limba…etc. dupa necesitatile tale);
4. Design Minimalist responsiv perfect adaptat pe orice device (Mobil, Tableta, Desktop)

5. Suport Tehnic GRATUIT 30 zile de la realizarea magazinului (acest suport vi-l oferim pentru a va familiariza cu platforma si ajutor in crearea structurii de categorii, pagini, produse, bannere, functionalitatea platformei ecommerce).

Cost Pachet = 6999 euro + TVA

Termen de realizare = 7 zile (7 zile lucratoare calculate de la data confirmarii banilor in contul nostru si transmiterii datelor de logare de la domeniul Dvs. FTP/Cpanel)

Contra cost se pot adauga si alte module cum ar fi : Plata card (Mobil Pay, PayU…etc.), export comparatoare preturi (compari.ro, cauti.ro, shopmania.ro…etc.), integrare generator AWB Curier Rapid (GLS, Fan Courier, Urgent…etc.), notificari SMS, generator Newsletter, import produse din alte platfrome sau din feeduri (csv, xml), Export produse catre alte platforme, Integrare ERP (sistem gestiune, contabilitate).

Costurile pentru diverse module, integrari dezvoltate pentru Dvs. vor fi calculate separat si vor face obiectul altei oferte (cost si timp de realizare)

Magazine Online dezvoltate pe platforma B2B (Business-to-Business) CS-Cart

*Atentie – Acest pachet cuprinde doar modulele default ale platformei CS-Cart B2B + Design Responsive minimalist.