0722 331 465

Optimizare SEO, Promovare SEO site si magazin online

Pentru a modifica indexarea SEO a unui site, este recomandat să urmați următorii pași:

  1. Analizați site-ul pentru a identifica problemele de indexare existente. Puteți utiliza instrumente precum Google Search Console sau Screaming Frog.
  2. Optimizați structura site-ului și conținutul pentru a fi ușor de indexat de către motoarele de căutare. Asigurați-vă că site-ul este responsive și că paginile se încarcă rapid.
  3. Utilizați cuvinte cheie relevante în titluri, descrieri și conținut, dar nu exagerați cu acestea și evitați să umpleți conținutul cu cuvinte cheie fără sens.
  4. Construiți legături de calitate către site-ul dvs. prin crearea de conținut valoros și distribuirea acestuia pe site-uri relevante și de încredere.
  5. Actualizați în mod regulat conținutul și asigurați-vă că acesta este de înaltă calitate și relevant pentru publicul țintă.
  6. Verificați și optimizați meta-tagurile și imaginiile pentru a îmbunătăți indexarea.
  7. Asigurați-vă că site-ul dvs. este securizat și că aveți un certificat SSL instalat.
  8. Urmați ghidurile și politicile de indexare ale motoarelor de căutare pentru a vă asigura că site-ul dvs. este bine văzut și nu va fi sancționat.

Promovarea și optimizarea SEO sunt două aspecte diferite ale strategiei de marketing digital.

Promovarea se referă la atragerea de trafic către un site web prin diverse tactici, cum ar fi publicitatea plătită (de exemplu, Google Ads), promovarea prin social media și marketingul de conținut.

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) se referă la îmbunătățirea clasamentului unui site web în motoarele de căutare (cum ar fi Google) prin îmbunătățirea calității și relevanței conținutului, precum și prin îmbunătățirea structurii și a altor factori tehnici.

În general, promovarea și optimizarea SEO sunt ambele importante pentru a obține trafic pe site-ul dvs. și pentru a vă îmbunătăți prezența online, dar abordările lor sunt diferite.

Doresti ca site-ul tau sa apara in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing …etc.), eventual cat mai sus si chiar in prima pagina, prima pozitie? Atunci ai nevoie de o Optimizare SEO adecvata site-ului tau, afacerii tale.

Aceasta optimizare SEO trebuie facuta numai dupa un audit preliminar al site-ului si ea consta in :

Optimizare SEO on site
Optimizare SEO off site

Prin optimizare on site se creaza o structura de link-uri, pagini in site si continut de calitate, adecvat pentru domeniul tau de activitate ce ajuta motoarele de cautare in indexarea, mai usor a paginilor respective, pentru cuvintele cheie alese.

Prin optimizare off site se obtin link-uri de calitate catre aceste pagini pentru a arata importanta acestora.

Garantii privind Promovarea / Optimizarea SEO a site-ului tau si ocuparea primei pozitii in Google, nu-ti putem oferi, ce iti putem garanta este ca toate paginile si structura creata cat si continutul SEO al paginilor va fi de calitate si se va indexa foarte bine in motorul de cautare Google.ro si pentru multe din cuvintele alese pot ajunge in prima pagina si de ce nu pe prima pozitie.

Tot ceea ce garanteaza pozitii foarte bune in Google.ro este munca asidua cat si rabdare, seo nu se poate face peste noapte.

Poti alege unul din

1. Pachet de promovare PPC si optimizare SEO

2. Optimizare SEO site si/sau magazin online

Doresti sa afli de ce site-ul tau nu se indexeaza asa cum ti-ai dori, sau nu se indexeaza deloc, in motorul de cautare Google? Contacteaza-ne si iti vom face o analiza sumara a site-ului si iti vom transmite primele concluzii.

Optimizare SEO Magazin online