0722 331 465

Termeni si conditii

Site-ul netseo.ro, numit in continuare netseo.ro, este proprietatea Net Seo Media SRL inregistrata in Bucuresti, Alexandria nr. 90, sector 5, J40/3328/2012, CUI/CIF: RO29957449, si va fi numita in continuare Net Seo Media SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos precum si a conditiilor de confidentialitate. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor netseo.ro. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Net Seo Media SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

Net Seo Media SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul netseo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Net Seo Media SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre netseo.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Net Seo Media SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a firmei Net Seo Media SRL asupra informatiilor publicate pe site:

Intregul continut al site-ului netseo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Net Seo Media SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta Legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Este interzis in mod expres sub sanctiunea raspunderii penale, civile sau administrative folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente ale continutului site-ului. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), foloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara acordul scris al firmei Net Seo Media SRL. Net Seo Media SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru nici o cheltuiala sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin incalcarea termenilor si conditiilor enumerate mai sus sau a legislatiei in vigoare cu privire la protectia drepturilor de autor.

2. Produsele si serviciile oferite de Net Seo Media SRL pe site-ul netseo.ro, politica de preturi

Net Seo Media SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele/Serviciile comercializate prin intermediul netseo.ro sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita contractului.

Pe parcursul functionarii sale, netseo.ro va organiza derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor conditiile promotiilor, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare. netseo.ro isi va rezerva dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei oferte speciale. netseo.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice client sau utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.

Net Seo Media SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia firmei Net Seo Media SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document.

3. Plata serviciilor/produselor si metode de plata:

Serviciile/Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea/executarea. Plata produselor/serviciilor comandate de pe site-ul netseo.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans prin Transfer Bancar (Ordin de Plata), cu Card de Credit/Debit Visa, MasterCard prin procesatorul de plati online MobilPay Netopia.

Metode de plata. Plata produselor de pe netseo.ro se poate face in 2 moduri:

1. Transfer bancar. Plata se face direct in contul bancar al Net Seo Media SRL, deschis la ING, Cont IBAN: RO35 BACX 0000 0007 6654 5000, CUI: RO299574491, CIF: J40/3328/2012.

2. Plata online cu card Visa/MasterCard. Tranzactia este procesata de o companie terta specializata in platile online securizate. Plata cu cardul de debit/credit Visa/MasterCard se face prin MobilPay Netopia.
Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personala necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul netseo.ro.

4. Livrarea produselor/serviciilor:

Livrarea produselor/serviciilor se va face oriunde in tara sau afara. Net Seo Media SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea serviciilor se face doar electronic/email sau direct in platforma Beneficiarului.

Receptia serviciilor se face dupa distribuirea pachetului electronic sau setarea serviciului pe site-ul clientului in termenul de 7 zile lucratoare. Dupa aceasta perioada, daca nu este stipulata in contract o alta perioada de receptie, serviciul se considera distribuit si in perfecta stare de functionare.

Net Seo Media SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari/dezvoltari ale produselor/serviciilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Net Seo Media SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Net Seo Media SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a serviciului/produsului comandat este valoarea sumei incasate de Net Seo Media SRL de la acest client.

Site-ul netseo.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Net Seo Media SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Net Seo Media SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului netseo.ro. Net Seo Media SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul netseo.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

5. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului netseo.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Net Seo Media SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului netseo.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului netseo.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Net Seo Media SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Net Seo Media SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Net Seo Media SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

6. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe netseo.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului netseo.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.