0722 331 465

Servicii Email Marketing

Servicii Email Marketing, servicii complete pentru trimitere de newsletter si urmarirea rentabilitatii. Statistica completa in platforma noastra de newsletter cat si in Google Analytics.

Poti opta pentru crearea newsletter-ului si trimiterea lui de catre tine sau iti putem oferi noi acest serviciu (contra cost) de generare newsletter html si trimiterea lui. Toate newsletterele vor fi responsive optimizate pentru mobil/tableta, vizibilitate 100% pentru orice dispozitiv.

Singura ta grija fiind urmarirea rezultatelor in platforma noastra sau in Google Analytics si indrumarea noastra pentru urmatoarea trimitere.

Fiecarui link din newsletter i se vor adauga automat tag-uri de urmarire in Google Analytics, tag-uri ce iti permit o urmarire usoara a vizitatorilor si comenzilor din newsletter.

Va punem la dispozitie in cadrul platformei de trimitere newsletter un sistem de blocuri Drag and Drop pentru a va putea crea mult mai usor newsletterul dorit fara cunostinte de programare sau de alta natura.

Totodata va oferim Gratuit suportul nostru pentru crearea si trimiterea unui newsletter cu o rata foarte mare de raspuns pozitiv din partea clientilor Dvs.

Garantam succesul unei campanii de trimitere newsletter prin platforma noastra cu o rentabilitate foarte mare a investitiei.

Costurile de trimitere sunt cele mai scazute din Romania iar pentru trimiteri foarte multe, pe luna, beneficiati de reduceri considerabile.

Tipuri de Abonamente

Abonament Lunar – pachet lunar trimiteri (Indiferent daca vei consuma sau nu numarul de trimiteri alocate, costul este acelasi si numarul de trimiteri ramase NU se reporteaza in luna urmatoare).
Abonament Anual – pachet anual trimiteri (Poti achizitiona un numar de trimiteri anuale si vei putea sa le folosesti oricand doresti in decursul a 12 luni fara posibilitatea de reportare in anul urmator – Atentie!!! Costul unui pachet de trimiteri anuale este cu 100% mai mare decat preturile afisate mai jos).
Ne-am propus sa-ti trimitem e-mail-urile in Inbox!

Trimiteri/luna Cost Lunar Raport detaliat Urmarire Google Analytics
<5.000 15€ Da Da
<10.000 29€ Da Da
<50.000 49€ Da Da
<100.000 69€ Da Da
<200.000 99€ Da Da
>200.000 contacteaza-ne Da Da

Exemplu trimiteri : aveti 10.000 adrese de email si trimiteti de 4 ori pe luna rezulta 40.000 trimiteri

*Preturile sunt exprimate in Euro se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii si nu contin TVA.

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacta oricand pe email sau la numarul de telefon din sectiunea contact.

Email marketing, trimitere de newsletter