0722 331 465

Magazin online ieftin la doar 299€

Realizare Magazin Online pe platforma CS-Cart, magazin online pretabil doar afacerilor mici.

Acest pachet ecommerce contine :

1. Instalare Platforma CS-Cart Free (nu sunt cuprinse toate functionalitatile platformei CS-Cart B2C – detalii);
2. Configurare Platforma ecommerce CS-Cart (Curier Rapid, Plata Ramburs, Moneda, Limba…etc. dupa necesitatile tale);
3. Template CS-Cart Responsive ( perfect adaptabil pentru Desktop, Mobil si Tableta);
4. Suport Tehnic GRATUIT 15 zile de la realizarea magazinului (acest suport vi-l oferim pentru a va familiariza cu platforma si ajutor in crearea structurii de categorii, pagini, produse, bannere, functionalitatea platformei ecommerce).

Cost Pachet = 299 euro + TVA

Termen de realizare = 3 zile (3 zile lucratoare calculate de la data confirmarii banilor in contul nostru si transmiterii datelor de logare de la domeniul Dvs. FTP/Cpanel)

Cum va arata magazinul tau?
Vezi mai jos cele 5 Layout-uri disponibile (culorile temei/layout-ului se vor personaliza la cerere fara costuri suplimentare) :

Demo Magazin online 1
Demo Magazin online 2
Demo Magazin online 3
Demo Magazin online 4
Demo Magazin online 5

Magazinul va fi configurat cu unul din cele 5 Layout-uri cu posibilitatea de a opta oricand pentru schimbarea lui cu unul din cele 5 Demo (Demo 1, Demo 2, Demo 3, Demo 4, Demo 5). Schimbarea o puteti face din panoul de administrare al platformei.

Magazinul online va fi setat default in limba romana (sau alta limba daca se doreste) si cu o coloristica aleasa de Dvs.

Contra cost se pot adauga si alte module cum ar fi : plata card (Mobil Pay, PayU…etc.), export comparatoare preturi (compari.ro, cauti.ro, shopmania.ro…etc.), integrare generator AWB Curier Rapid (GLS, Fan Courier, Urgent…etc.), notificari SMS, generator Newsletter, import produse din alte platfrome sau din feeduri (csv, xml), pachet remarketing dimanic pentru promovare dinamica in Google si Facebook Ads – detalii.

*AtentiePachetul Magazin Online Ieftin este dezvoltat pe platforma CS-Cart Free si anumite functionalitati sunt blocate dar se poate incepe fara probleme o afacere ecommerce de dimensiuni mici.