0722 331 465

Magazin Online CS-Cart

Doresti un magazin online la cheie?

Ai ajuns unde trebuie, noi iti oferim 2 posibilitati prin care iti poti vinde produsele in mediul online, solutii ecommerce dezvoltate pe platforma CS-Cart.

Practic in ambele cazuri vei avea platforma ta in care vei putea opera/modifica toate informatiile dorite (categorii, produse, pagini CMS, bannere…etc.) din panoul de administrare al platformei fara cunostinte de programare.

Prin suportul tehnic oferit gratuit de noi vei invata sa-ti administrezi magazinul online cu toate informatiile necesare.

Noi consideram ca aceste zile de suport sunt mai mult decat de ajuns pentru a-ti administra singur magazinul online, dar daca vei considera ca ai nevoie de ajutor in continuare iti putem oferi acest ajutor sub forma suport tehnic pe baza de abonament lunar – detalii complete suport tehnic cs-cart.

A. Crearea unui magazin online complet cu design si module predefinite;

B. Crearea unui magazin online cu design dedicat cat si integrari dedicate;

Platforma pe care realizam acest magazin online, CS-Cart, este o platforma ce se distribuie pe baza de licenta, licenta valabila pe viata pentru 1 domeniu.

Platforma este dezvoltata de cei de la CS-Cart.com, noi fiind distribuitori autorizati pentru vanzarea de licente si dezvoltare de module/add-on-uri in Romania – Detalii

A. Pachete complete pentru realizarea unui magazin online pe platforma CS-Cart ce cuprind :

1. Licenta magazin online cs-cart (licenta valabila pe viata pentru 1 domeniu cu posibilitatea de upgrade 12 Luni) – Detalii
2. Instalare Platforma CS-Cart;
3. Configurare Platforma ecommerce CS-Cart (Curier Rapid, Plata Ramburs, Moneda, Limba…etc. dupa necesitatile tale);
4. Template CS-Cart Responsive ( perfect adaptabil pentru Desktop, Mobil si Tableta);
5. Pachet Module SEO (cuprinde 10 module) – Detalii
6. Pachet Dynamic Remarketing Google si Facebook (permite exportul produselor prin feed catre Google Merchant si Facebook Catalog in vederea promovarii PPC.) – Detalii
7. Modul Google Ads Conversions (urmarirea conversiilor(comenzilor) si totalul lor in contul Google Ads)
8. Suport Tehnic GRATUIT 30, 60 sau 90 zile (depinde de versiunea de magazin online) de la realizarea magazinului (acest suport vi-l oferim pentru a va familiariza cu platforma si ajutor in crearea structurii de categorii, pagini, produse, bannere, functionalitatea platformei ecommerce, structura SEO).

Cum va arata magazinul tau?
Vezi mai jos cele 5 Layout-uri disponibile (culorile temei/layout-ului se vor personaliza la cerere fara costuri suplimentare) :

Demo Magazin online 1
Demo Magazin online 2
Demo Magazin online 3
Demo Magazin online 4
Demo Magazin online 5

Magazinul va fi configurat cu unul din cele 5 Layout-uri cu posibilitatea de a opta oricand pentru schimbarea lui cu unul din cele 5 Demo (Demo 1, Demo 2, Demo 3, Demo 4, Demo 5). Schimbarea o puteti face din panoul de administrare al platformei.

Magazinul online va fi setat default in limba romana (sau alta limba daca se doreste) si cu o coloristica aleasa de Dvs.

Detalii complete cu privire la aceste pachete, pret :

Magazin Online B2C CS-Cart
Magazin Online Marketplace (Multi-Vendor) CS-Cart
Magazin Online Ultimate CS-Cart
Magazin online si platforma B2B

B. In acest pachet va oferim posibilitatea sa alegeti ce anume integrari doriti in magazinul online, design dedicat cat si module custom pentru platforma CS-Cart dezvoltate dupa indicatiile Dvs.

Detalii cat si preturi aproximative pentru aceasta optiune aveti aici.

In fiecare din optiunile de mai sus A si B puteti alege o licentiere de tip B2C (magazin online standard), MultiVendor (Marketplace), Ultimate (un panou de administrare si un numar nelimitat frontend-uri, frontend insemnand de exemplu domeniu.ro, net, com…etc.) sau o solutie de tip B2B (platforma Business-to-Business).

Pentru mai multe detalii, nelamuriri sau orice fel de intrebari ati avea ne puteti contacta telefonic sau/si pe email.