0722 331 465

Optimizare SEO nimic mai simplu!

Veți profita la maximum de acest ghid dacă dorința dvs. de a învăța optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este depășită doar de disponibilitatea dvs. de a executa și testa concepte.

Acest ghid este conceput pentru a descrie toate aspectele majore ale SEO, de la găsirea termenilor și expresiilor (cuvinte cheie) care pot genera trafic calificat către site-ul dvs., până la a face site-ul prietenos pentru motoarele de căutare, la crearea de link-uri și marketingul valorii unice a site-ului dvs.

Lumea optimizării motoarelor de căutare este complexă și în continuă schimbare, dar puteți înțelege cu ușurință elementele de bază și chiar și o cantitate mică de cunoștințe SEO poate face o mare diferență. Educația SEO gratuită este, de asemenea, disponibilă pe scară largă pe web, inclusiv în ghiduri ca acesta! (Woo hoo!)

Combinați aceste informații cu puțină practică și sunteți pe cale să deveniți un expert SEO.

Elementele de bază ale optimizării motoarelor de căutare

Ai auzit vreodată de ierarhia nevoilor lui Maslow? Este o teorie a psihologiei care acordă prioritate nevoilor umane fundamentale (cum ar fi aerul, apa și siguranța fizică) față de nevoile mai avansate (cum ar fi stima și apartenența socială). Teoria este că nu poți atinge nevoile de la vârf fără a te asigura că nevoile mai fundamentale sunt îndeplinite mai întâi. Dragostea nu contează dacă nu ai mâncare.

Folosind acest ghid pentru începători, putem urma acești șapte pași pentru succesul SEO:

– Accesibilitatea accesării cu crawlere, astfel încât motoarele să vă poată citi site-ul;

– Conținut convingător care răspunde la interogarea celui care caută;

– Cuvânt cheie optimizat pentru a atrage căutarea și motoarele;

– Experiență excelentă pentru utilizator, inclusiv o viteză mare de încărcare și UX convingător;

– Conținut demn de partajat care câștigă linkuri, citate și amplificare;

– Titlu, URL și descriere pentru a atrage un CTR ridicat în clasament;

– Markup fragment/schemă pentru a ieși în evidență în SERP-uri;

Daca totusi nu va sunt clare aceste informatii sau daca nu aveti cunostinetele necesare aceasta optimizare SEO poate fi facuta de echipa noastra.

Sursa: moz.com